ЗАЯВА на участь у конкурсі (ЗГОДА на збір та обробку персональних даних)

27.10.2017
2613

ЗРАЗОК заяви

Заява має бути написана власноруч

Конкурсній комісії для

проведення добору на вакантну

посаду директора міської

комунальної установи

«Палац культури»

Рубіжанської міської ради

Луганської області

______________________________

(прізвище, ім’я та по батькові)

______________________________

(місце проживання/реєстрації)

______________________________

(контактний телефон)

______________________________

(контактний е-mail)

заява.

Прошу допустити мене до участі в конкурсному доборі на посаду директора міської комунальної установи «Палац культури» Рубіжанської міської ради Луганської області.

Даю згоду на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI.

Ознайомлена із визначеними обмеженнями, установленими Законом України «Про запобігання корупції», та вимогою статті 214 Закону України «Про культуру» щодо особистої відповідальності за достовірність інформації у документах, доданих до цієї заяви.

До заяви додаю наступні документи:

- згоду на обробку персональних даних;

- автобіографію;

- копію паспорта;

- копію документа про освіту;

- два рекомендаційних листи;

- мотиваційний лист;

- інші документи (за бажанням).

«____»_______ 20___ року ______________ ___________________

(підпис) (прізвище та ініціали)

ЗГОДА

на збір та обробку персональних даних

Я, _______________________________________________________________,

(П. І. Б.)

(народився(лась) «____» ____________ 19___ року, паспорт серії _______ №______________) шляхом підписання цього тексту, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-УІ, надаю згоду на обробку моїх особистих персональних даних у картотеках та/або за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи бази персональних даних працівників з метою ведення кадрового діловодства, підготовки відповідно до вимог законодавства статистичної, адміністративної та іншої інформації з питань персоналу, а також внутрішніх документів з питань реалізації визначених законодавством і колективним договором прав та обов’язків у сфері трудових правовідносин і соціального захисту.

Зобов’язуюсь при зміні моїх персональних даних надавати у найкоротший термін відповідальній особі відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської ради уточнену інформацію та подавати оригінали відповідних документів для внесення моїх нових особистих даних до бази персональних даних працівників.

«____»_______ 20___ року ______________ _________________

(підпис) (прізвище та ініціали)


« Повернутись

Кабінет посадової особи

Особистий кабінет

Ще не зареєстровані? Зареєструватись

Система відновлення пароля

Згадали пароль? Авторизуватись

Ще не зареєстровані? Зареєструватись